Kanton Appenzell Innerrhoden

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Appenzell Innerrhoden
Lambang Kanton Appenzell Innerrhoden
Peta Swiss nuduhaké Kanton Appenzell Innerrhoden
Ibu kutha Appenzell
Wilayah 173 km² (Peringkat ke-25)
Titik paling dhuwur Säntis 2502 m
Cacah pedunung (2006) 15.300 (Peringkat ke-26)
88 /km²
Bergabung 1513
Singkatan AI
Basa Jerman
Eksekutif Standeskommission (7)
Legislatif Landsgemeinde
Grosser Rat
(49)
Kuthamadya 6 buah
Distrik tiada
Situs resmi www.AI.ch
Peta Kanton Appenzell Innerrhoden

Swara Appenzell Innerrhoden (basa Prancis: Appenzell Rhodes-Intérieures, basa Italia: Appenzello Interno, basa Romansh: Appenzell Dadens) iku sawijining kanton ing Swiss sing nduweni jembar wilayah 173 km² lan populasi 15.000 jiwa (2003). Ibu kuthane yaikuAppenzell.

Kuthamadya[sunting | sunting sumber]

Appenzell Innerrhoden dipérang dadi 6 kuthamadya: