Kanthong kresek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Kanthong kresek yaiku kanthong sing arupa prodhuk plastik polimèrisasi sintetik utawa semi-sintetik.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Kanthong utawa tas kresek plastik wiwit dianggo taun 1950-an ing Amérika Sarékat lan Eropah. Nanging iki isih séjé karo kresek sing dipigunakaké saiki. Tas kresek mutakir iku diripta déning Sten Gustaf Thulin saka Swédia ing taun 1960-an.[1]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanthong_kresek&oldid=880902"