Kalisz Pomorski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kalisz Pomorski
POL Kalisz Pomorski COA.svg
Lambang Kalisz Pomorski
120px
Lokasi Kalisz Pomorski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kalisz Pomorski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Kalisz Pomorski (Jerman Kallies) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kalisz_Pomorski&oldid=817655"