Kaliabu, Salaman, Magelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kaliabu

Peta lokasi Désa Kaliabu
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kecamatan Salaman
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kaliabu, iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Salaman, Magelang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Salaman, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Banjarharja | Jebengsari | Kaliabu | Kalireja | Kalisalak | Kebonreja | Krasak | Margayasa | Menorèh | Ngadireja | Ngampèldhenta | Ngargaretna | Paripurna | Purwasari | Salaman | Sawangarga | Sidamulya | Sidasari | Sriwedari | Tanjunganom