Kali Hasbani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Kali Hasbani
Kali Hasbani

Hasbani kuwi sawijining kali ing Libanon kang nyawiji karo Kali Banias banjur dadi Kali Yordan. Kali iki mili saka sumber banyu Wazzani ing sikiling Gunung Hermon. Ana bagéan cilik kali iki kang dumunung ing sisih lor Israel.

Kali Hasbani ing basa Arab ditulis الحاصباني‎, lain ing basa Ibrani diarani Nakhal Senir utawa Nachal Snir lan ditulis שניר.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Hasbani&oldid=814313"