Kali Bosna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bosna (Босна)
Kali Bosna cedhak Visoko.
Kali Bosna cedhak Visoko.
Origin Bosnia-Herzegovina
Mouth Vrelo Bosne
Basin countries Bosnia-Herzegovina
Length 271 km
Basin area Danube
Sumber kali Bosna ing saubengé Sarajevo.

Kali Bosna iku kali paling dawa katelu ing Bosnia-Herzegovina, lan kalebu salah siji saka kali utama ing negara kasebut, bebarengan karo Kali Neretva lan Kali Vrbas; telu kali liyané ing Bosnia ya iku Una, Kali Sava, lan Kali Drina. Kali Bosna mili sadawaning 271 kilomèter (168 mil). Koordinat: 45°04′00″N 18°28′01″E / 45.0666667°N 18.46694°E / 45.0666667; 18.46694

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Bosna&oldid=830743"