Kali Barito

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kali Barito Banjarmasin

Kali Barito yaiku sawijining kali dawa kang ana ing Indonesia. Kali Barito dumunung ing propinsi Kalimantan Tengah.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kali Barito ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Barito&oldid=835611"