Kali Éfrat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kali Eufrat ing Irak.

Kali Éfrat utawa Furat (Inggris: Euphrates, Arab: نهر الفرات) iku salah siji kali sing ana ing Mesopotamia (sijiné manèh Kali Tigris) sing mili saka Anatolia. Kali iki dawané watara 2,781 kilometer (1,730 mil).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Éfrat&oldid=822120"