Kaimana, Kaimana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Distrik Kaimana

Peta lokasi Kecamatan Kaimana
Provinsi Papua Kulon
Kabupatèn Kaimana
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Distrik Kaimana iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupatèn Kaimana provinsi Papua Kulon, Indonesia.

Désa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Kaimana, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Kaimana

Distrik: Buruwai | Kaimana | Teluk Arguni | Teluk Etna

Bali menyang: Kabupatèn Kaimana

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaimana,_Kaimana&oldid=811127"