Kadurjanan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kadurjanan utawa kriminalitas iku tindhakan ala utawa tindhakan sing nglanggar hukum.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadurjanan&oldid=827433"