Kademangan, Blitar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kademangan

Peta lokasi Kecamatan Kademangan
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Blitar
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Kademangan iku salah siji kecamatan ing kabupaten Blitar, Jawa Wétan, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing kecamatan iki[1]:

  • Bendosari, kodhe désa: 350504006
  • Darungan, kodhe désa: 350504013
  • Dawuhan, kodhe désa: 350504011
  • Jimbe, kodhe désa: 350504010
  • Kademangan, kodhe désa: 350504001
  • Kebonsari, kodhe désa: 350504005
  • Maron, kodhe désa: 350504003
  • Pakisaji, kodhe désa: 350504004
  • Panggungduwet, kodhe désa: 350504002
  • Plosorejo, kodhe désa: 350504012
  • Plumpungrejo, kodhe désa: 350504009
  • Rejowinangun, kodhe désa: 350504015
  • Sumberjati, kodhe désa: 350504007
  • Sumberjo, kodhe désa: 350504014
  • Suruhwadang, kodhe désa: 350504008

Rujukan[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kademangan,_Blitar&oldid=679241"