Kabupatèn Sorong Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Sorong Kidul
Kabupatèn Sorong Selatan
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Sorong Selatan.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

29.797 km²
Distrik
 - Cacahe:

14 Distrik
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 52.299 (2003)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katolik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Sorong Kidul iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonesia. Kutha --- iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : Ayamaru lan liya-liyane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 29.797 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sorong Kidul ketata saking 14 distrik, --- désa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Aifat
  2. Aifat Wétan
  3. Aitinyo
  4. Ayamaru
  5. Ayamaru Lor
  6. Inanwatan
  7. Kais
  8. Kokoda
  9. Mare
  10. Moswaren
  11. Sawiat
  12. Seremuk
  13. Teminabuan
  14. Wayer

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Sorong Kidul, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul

Distrik: Aifat | Aifat Wétan | Aitinyo | Ayamaru | Ayamaru Lor | Inanwatan | Kais | Kokoda | Mare | Moswaren | Sawiat | Seremuk | Teminabuan | Wayer

Bali menyang: Papua Kulon