Kabupatèn Siak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Siak
Lambang Kabupaten Siak.png

Lambang Kabupatèn Siak
Lokasi Riau Kabupaten Siak.svg

Peta lokasi Kabupatèn Siak
Koordinat : xx°xx' - xx°xx' BT dan xxx°xx' - xxx°xx' LU
Motto: Siak Kota Istana
Provinsi Riau
Ibukutha Siak Sri Indapura
Jembar 5.011 km²
Pedunung  
 · Cacahé 238.468 jiwa
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 13
 · Désa/kelurahan 57
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati
Kodhe area telepon 0764
APBD
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.siakkab.go.id/

Kabupaten Siak iku sawijining kabupatèn ing Riau, Indonésia.

Wates Wilayah[sunting | sunting sumber]

ing sisih lor karo: Kabupatèn Bengkalis
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Pelalawan
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kampar lan Kutha Pekanbaru
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuloan Meranti

Cithakan:Kabupatèn Siak

Riau
Lambang Provinsi Riau

Kabupatèn: Bengkalis | Indragiri Hilir | Indragiri Hulu | Kampar | Kabupatèn Kapuloan Meranti | Kuantan Singingi | Pelalawan | Rokan Hulu | Rokan Hilir | Siak

Kutha: Dumai | Pekanbaru

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Siak&oldid=829202"