Kabupatèn Seluma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Seluma
120px
Lambang Seluma
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Seluma.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: Tais
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

14 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- Jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Bengkulu, wong Melayu lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindhu lan Buddha
Basa: Basa Bengkulu lan Basa Indonesia

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Seluma iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Seluma katata jroning 14 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Air Periukan
  2. Ilir Talo
  3. Lubuk Sandi
  4. Seluma
  5. Seluma Kulon
  6. Seluma Kidul
  7. Seluma Wetan
  8. Seluma Lor
  9. Semidang Alas
  10. Semidang Alas Maras
  11. Sukaraja
  12. Talo
  13. Talo Kecil
  14. Ulu Talo


Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Seluma&oldid=808658"