Kabupatèn Pohuwato

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Pohuwato
120px
Lambang Pohuwato
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Pohuwato Utara
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Marisa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

7 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Pohuwato iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Marisa iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Pohuwato ketata jroning 7 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Lemito
  2. Marisa
  3. Paguat
  4. Patilanggio
  5. Popayato
  6. Randangan
  7. Taluditi

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Gorontalo

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia