Kabupatèn Pegunungan Bintang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Pegunungan Bintang
Lambang Pegunungan Bintang
Lambang Pegunungan Bintang
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Pegunungan Bintang.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Oksibil
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

15.682 km²
Distrik
 - Cacahe:

6 Distrik
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 49.462 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katolik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Pegunungan Bintang iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonesia. Kutha Oksibil iku ibukutha kabupatene, kutha-kutha liyane : Kiwirok lan liya-liyane. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 15.682 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Pegunungan Bintang ketata saking 6 distrik, --- désa/kampung/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Batom
  2. Borme
  3. Iwur
  4. Kiwirok
  5. Okbibab
  6. Oksibil

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Pegunungan Bintang, Papua

Distrik: Batom | Borme | Iwur | Kiwirok | Okbibab | Oksibil

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Papua