Kabupatèn Konawé Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Konawé Lor

Lambang Kabupatèn Konawé Lor
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Konawe Utara.svg

Peta lokasi Kabupatèn Konawé Lor
Koordinat :
Motto:
Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan
Ibukutha Wanggudu
Jembar km²
Pedunung  
 · Cacahé
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 7
 · Désa/kelurahan 106
Dhasar hukum UU No. 13 Taun 2007
Tanggal 2 Januari 2007
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Pj. Bupati Aswad Sulaiman [1]
Kodhe area telepon
APBD {{{apbd}}}
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi:

Kabupatèn Konawe Lor (basa Indonesia : Konawe Utara), iku kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonesia. Ibukuthané yakuwi Wanggudu. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 13 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.


Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia