Kabupatèn Kaur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Kaur
120px
Lambang Kaur
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kaur.jpg
Dina Dadi: ...
Ibukutha: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

2.369,05 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

7 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 110.428
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Bengkulu, Wong Melayu lan liyané
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindhu lan Buddha
Basa: Basa Bengkulu lan Bahasa Indonesia

Kabupatèn Kaur iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupaten iki ± 2.369,05 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Kaur katata jroning 7 kecamatan, 3 kelurahan lan 119 desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Kaur Kidul
  2. Kaur Tengah
  3. Kaur Lor
  4. Kinal
  5. Maje
  6. Nasal
  7. Tanjung Kemuning

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Kaur&oldid=808612"