Kabupatèn Kapuloan Sula

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Kapuloan Sula
120px
Lambang Kapuloan Sula
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kepulauan Sula.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Sanana
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

9.632 km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 108.015 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Kapuloan Sula iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku Lor, kutha Sanana iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupaten iki ± 9.632 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Kapuloan Sula katata jroning 7 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Mangoli Kulon
  2. Mangoli Wótan
  3. Nggele
  4. Sanana
  5. Sula Besi Kulon
  6. Taliabu Kulon
  7. Taliabu Wétan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Maluku Lor