Kabupatèn Florès Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Flores Wétan
Lambang Flores Timur
Lambang Flores Timur
Motto: "---"
Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Flores Timur.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Larantuka
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

13 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Katolik, Protestan, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Flores Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Larantuka iku ibukutha kabupatené, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Flores Timur ketata saking 13 kecamatan, --- désa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Adonara Barat
  2. Adonara Timur
  3. Ile Boleng
  4. Ile Mandiri
  5. Kelubagolit
  6. Larantuka
  7. Solor Barat
  8. Solor Timur
  9. Tanjung Bunga
  10. Titihena
  11. Witihama
  12. Wotan Ulu Mado
  13. Wulanggitang

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Provinsi Nusa Tenggara Timur