Kabupatèn Fakfak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Fakfak
Lambang Kabupatèn Fakfak
Lambang Kabupatèn Fakfak
Motto: "---"
Lokasi Kabupatèn Fakfak
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha FakFak
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

38.474 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 50.584 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.fakfakkab.go.id

Kabupatèn Fakfak iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonesia. Kutha Fakfak iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané: Kokas lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 38.474 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan 131º 30' - 138º Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Fakfak katata jroning 4 distrik, --- Désa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Fakfak
  2. Fakfak Kulon
  3. Fakfak Wétan
  4. Kokas

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Fakfak, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Fakfak

Distrik: Fakfak | Fakfak Kulon | Fakfak Wétan | Kokas

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Fakfak&oldid=811120"