Kabupatèn Boven Digoel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Boven Digoel
Logo BOVENDIGOEL.jpg
Lambang Boven Digoel
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Boven Digoel.jpg
Dina Dadi:
Ibukutha: Tanah Merah
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

26.838 km²
Distrik
 - Cacahe:

6 Distrik
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 35.376 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Kabupatèn Boven Digoel iku salah siji kabupatén ing Provinsi Papua, Indonesia. Kutha Tanah Merah iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : Jair lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 26.838 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Boven Digoel ketata jroning 6 distrik, --- desa/kelurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Bomakia
  2. Jair
  3. Kouh
  4. Mandobo
  5. Mindiptana
  6. Waropko

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Papua