Kabupatèn Bone Bolango

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bone Bolango
120px
Lambang Bone Bolango
Motto: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Bone Bolango
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Suwawa
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

10 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyanée

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Bone Bolango iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Suwawa iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Bone Bolango katata jroning 10 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Tapa
  2. Kabila
  3. Suwawa
  4. Bonepantai
  5. Tilongkabila
  6. Botupingge
  7. Bone
  8. Bulango
  9. Boneraya
  10. Kabilabone

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Gorontalo

 
Gorontalo
Lambang Provinsi Gorontalo

Kabupatèn: Boalemo | Bone Bolango | Gorontalo | Gorontalo Lor | Pohuwato

Kutha: Gorontalo

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia