Kabupatèn Bantaèng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bantaeng
Lambang Daerah Kabupaten Bantaeng.jpg
Lambang Bantaeng
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Bantaeng.jpg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: kutha Bantaeng
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

6 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Bantaeng iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bantaeng iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

20° 21' 18‘’ Lintang lor lan 134' 8' Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Bantaeng ketata jroning 6 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Bantaeng
  2. Bissappu
  3. Eremerasa
  4. Pajukukang
  5. Tompobulu
  6. Uluere

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Kidul