Kabanjahe, Karo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kabanjahe

Peta lokasi Kecamatan Kabanjahe
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Karo
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Kabanjahe iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Karo provinsi Sumatra Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Karo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabanjahe,_Karo&oldid=809452"