Kętrzyn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kętrzyn
POL Kętrzyn COA.svg
Lambang Kętrzyn
POL Kętrzyn map.svg
Lokasi Kętrzyn
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 10,43 km²
Pedunung: 27.591 jiwa (30 Juni 2010)[1]
Pelat nomor kendaran motor: NKE
Alamat
balé kutha:
ul. Wojska Polskiego 11
11-400 Kętrzyn
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Krzysztof Hećman

Kętrzyn utawa Rastembork (Jerman Rastenburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 27.500 jiwa.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kętrzyn&oldid=817675"