Kélor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kélor
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
ordo: Brassicales
kulawarga: Moringaceae
Genus: Moringa
Species: M. oleifera
Jeneng binomial
Moringa oleifera
Sinonim

Moringa pterygosperma, Gaertn.[1]

Tanduran Kelor (Moringa oleifera) sijining spesies saka suku Moringaceae. Tanduran iki bisa nduweni dhuwur watara 7-11 meter. Godhonge lonjong cilil-cilik, kasusun majemuk, bisa kaguakake dadi kluban lan tamba. Kembange kang aran limaran werna putih semu kuning, terus-terusan ora kenal mangsa, sahengga wohe kang disebut klenthang uga ana terus.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [http://www.iptek.net.id/ind/pd_tanobat/view.php?mnu=2&id=144 Kelor TANAMAN OBAT INDONESIA (diunduh 15 Februari 2014
Klenthang kang wis garing
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kélor&oldid=880990"