Jun Ji Hyun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jun Ji-hyun

Jun Ji-Hyun promosi ing taun 2009
Latar wuri
Alias Gianna Jun
Jeon Ji-hyun
Lair 30 Oktober 1981 (umur 33)
Asal Seoul, South Korea
Taun aktif 1997–present
Jun Ji-Hyun
Hangeul 전지현
Alih Aksara sing disampurnakaké Jeon Ji Hyeon
McCune–Reischauer Chŏn Chihyŏn
Jeneng lair
Hangeul 왕지현
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Wang Ji-hyeon
McCune–Reischauer Wang Chihyŏn

Jun Ji Hyun inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Korea Selatan. Ingkang tasih alit Jin Ji Hyun mimpi dados pramugari,ing umur 16 tahun, Jun mulai kenal kalih modeling.

Profil saking Jun JI Hyun[sunting | sunting sumber]

Profil saking Jun Ji Hyun inggih punika:

Karir[sunting | sunting sumber]

karir Jun dipunwiwiti saking dados model ing majalah Echo Magazine ing taun 1997. Sesampune punika mulai dados bintang film, film kang no setunggal inggih punika ‘’'White Valentine’’’ ing taun 1999. Ing taun nglajengipun bintangi ‘’’II Mare’’’. Suksesipun Jun kados bintangi film komedi romantis ‘’’My Sassy Girl’’’ ing taun 2001. kados film punika Jun dipunkenal ing Internasional lan seged menangakake penghargaan dados Best Actrees ing Daejong Film Festival]] ing taun 2002.

Film kang Dibintangi Jun[sunting | sunting sumber]

Drama[sunting | sunting sumber]

Sakliyane niku Jun bintangi film Runaway.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)m.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jun_Ji_Hyun&oldid=832045"