Jubbada Dhexe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Location of Jubbada Dhexe in Somalia

Juba Tengah (Somali: Jubbada Dhexe) iku sawijining wilayah administrasi (gobolka) ing Somalia kidul, sing dumunung ing tlatah sajarah Jubaland. Ibu kuthané ya iku Bu'aale. Wilayah iki wewatesan karo wilayah Gedo, Bay, Shabele Ngisor, Juba Ngisor lan Samudra Hindhia. Tlatah iki dijenengaké jupuk saka jeneng kali sing mili ing tlatah kasebut ya iku Kali Jubba.

Juba Tengah dumadi saka telung distrik:

  • Bu'aale (ibu kutha)
  • Jilib (Gilib)
  • Sakow
  • Dujuma

Cithakan:Somalia-geo-stub

Koordinat: 0°59′19″N 42°38′56″E / 0.98861°N 42.64889°E / 0.98861; 42.64889

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jubbada_Dhexe&oldid=830759"