Jovis Tholus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pérangan sisih kulon Jovis Tholus, dideleng saka THEMIS.

Jovis Tholus iku sawijining gunung ing planèt Mars. Dumunung ing koordinat 18.4° N lan 117.5° W. Gunung iki dijenengaké nganggo jeneng sawijining fitur klasik albedo.[1]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jovis_Tholus&oldid=827074"