José Antonio Reyes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
José Antonio Reyes
Jose Antonio Reyes 2011.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng pepak José Antonio Reyes Calderón
Tanggal lair 1 September 1983 (umur 31)
Papan lair Utrera, Spanyol
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Winger
Informasi klub
Klub saiki Atlético Madrid
Nomer 19
Karier junior
1994–1999 Sevilla
Karier senior*
Tahun Tim Tampil (Gol)
1999–2001 Sevilla B 32 (1)
2000–2004 Sevilla 86 (22)
2004–2007 Arsenal 69 (16)
2006–2007 Real Madrid (silihan) 30 (6)
2007– Atlético Madrid 90 (8)
2008–2009 Benfica (silihan) 26 (4)
Tim nasional
1999–2000 Spanyol U16 7 (5)
2001–2002 Spanyol U19 7 (3)
2002–2003 Spanyol U21 7 (3)
2003–2006 Spanyol 21 (4)
* Penampilan dan gol di klub senior hanya dihitung dari liga domestik dan akurat per 21 Mei 2011.

‡ Penampilan dan gol di tim nasional akurat per 23:55, 15 Mei 2011 (UTC)

José Antonio Reyes Calderón (lair ing Utrera, Spanyol, 1 September 1983; umur 31 taun) yaiku pemain bal-balan Spanyol. Dhèwèké main dadi penyerang lan dhuwuré 178 cm. Nalika taun 2007/08 dhèwèké mèlu ing tim Atletico Madrid ing La Liga (Spanyol). Nanging, saiki dhèwèké main ing tim SL Benfica dadi pemain silihan. Sadurungé dhèwèké uga tau main ing Sevilla, Arsenal lan Real Madrid.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]