Jonathan Winters

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Winters in 1960s

Jonathan Harshman Winters III (lahir 11 November 192511 April 2013) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat. Winters kondhang amarga perané dadi Mearth ing sitkom Mork and Mindy lan minangka Papa Smurf ing film The Smurfs.

Winters lair ing tanggal 11 November 1925 ing kutha Dayton, Ohio. Winters manggon ing apartemen ing kutha Los Angeles, California. Winters nikah karo Eileen Schauder ing taun 1948 nganti tekan sédané ing taun 2009. Winters lan Eileen kagungan putra telu. Winters séda ing tanggal 11 April 2013 ing omahe ing kutha Montecito, California nalika umuré 87 taun.

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Jonathan Winters ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jonathan_Winters&oldid=869260"