Johor Bahru

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kreteg sing ngubungaké Singapura (Woodlands)-Johor Bahru. Ing latar mburi pemandangan kutha Johor Bahru.

Johor Bahru (uga diéja Johor Baru lan Johore Bahru, lan biasané dicekak JB) iku jeneng ibu kutha negara bagéan Johor ing Malaysia, dumunung ing sisih kidul Semenanjung Malaysia. Jeneng "Johor Bahru" uga ngarujuk marang wilayah metropolitan ing saubengé. Minangka sawijining kutha, Johor Bahru iku kutha paling gedhé kaloro ing Malaysia sawisé Kuala Lumpur.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johor_Bahru&oldid=830535"