John Mayer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John Mayer

John Mayer ingkang gadhahi asma lair John Clayton Mayer inggih punika salah satunggalipun aktor, penyanyi, lan musisi saking Amerika, kalairan Fairfield, Connecticut, 16 Oktober 1977. Mayer misuwur amargi album Room For Squares (2001) ingkang dipunlajengaken kanthi album Heavier Things (2003). Piyambakipun nate batal debut ing Music Festival ing Las Vegas, sareng kaliyan Tony Bennett ing Los Angeles. Sapanunggalipun punika album John Mayer Born and Raised ingkang badhe dipunrilis, dipunundur amargi piyambakipun gerah.

Karir John Mayer[sunting | sunting sumber]

Album solo piyambakipun ingkang no setunggal inggih punika Inside Wants Out (1999), saderengipun album kekalih ing ngandhap. Dipunlajengaken kaliyan album Any Given Thursday (2003), Heavier Things (2003), As/Is (2004), Continuum (2006) lan The Village Sessions (2006).

Ing taun 2003, Mayer gadhahi penghargaan Best Male Pop Vocal Performance saking Grammy Award kagem tembang Your Body Is a Wonderland. Lan ing taun 2006, kagem single Waiting on the World to Change ing album Continuum (2006). Piyambakipun gadhahi sebatan dados Best Pop Vocal Album lan Best Male Pop Vocal Performance ing Annual Grammy Awards ing-49 taun 2007.

Mayer sareng kaliyan Pino Palladino lan Steve Jordan gadhahi trio ingkang dipunparingi asma John Mayer Trio.[1]

Album saking John Mayer[sunting | sunting sumber]

  1. Battle Studies, 5 Oktober 2010
  2. Where The Light Is:John Mayer Live In Los Angeles, 1 Juli 2008
  3. Continuum, 12 September 2006
  4. Any Given Thursday 2003
  5. Heavier Things 2003
  6. Inside Wants Out 2002
  7. Room For Squares 2001[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 15 September 2011)
  2. ^ (en)www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 15 Spetember 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Mayer&oldid=832750"