John Fendall

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

John Fendall iku pejabat Inggris sing diserahi tugas kanggo transisi masa panjajahan Inggris menyang Walanda manèh sawisé Kongres Wina ing taun 1816.

Fendall iku dadi kreteg masa pamaréntahan Raffles karo G.A.G.Ph. Baron van der Capellen.

Didhisiki déning:
Raffles
Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda
1816
Diganti déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Fendall&oldid=804627"