John Egan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John Egan
John-Egan-sunderland.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak John Egan [1]
Tanggal lair 20 Oktober 1992 (umur 22)
Papan lair Cork, Republik Irlandia
Dhuwur ft 1 in (1.85 m)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 42
Karir remaja
2007–2009 Cork
2009–2011 Sunderland
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2011– Sunderland 0 (0)
2012 Crystal Palace (silihan) 1 (0)
2012 Sheffield United (silihan) 1 (0)
Tim nasional
Republik Irlandia U-17 2 (0)
2010–2011 Republik Irlandia U-19 10 (0)
2012– Republik Irlandia U-21 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 6 Maret 2012 (UTC).
† Appearances (Goals).


John Egan (lair ing Cork, 20 Oktober 1992; umur 22 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Republik Irlandia sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk.

Egan miwiti karir junioré ing Cork City F.C. lan Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Egan salanjuté disilihaké ing klub Crystal Palace F.C. lan Sheffield United F.C..[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Egan&oldid=835258"