John Abraham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John Abraham

Abraham in 2009
Lair 17 Desember 1972 (umur 42)
Mumbai, Maharashtra, India
Pakaryan Actor lan Modhèl
Website
johnabraham.com

John Abraham yakuwi aktor film lan modhèl saka India kang lair tanggal 17 Desember 1972 (umur 42).[1] dheweké miwiti kariré dadi model, John Abraham dadi salah sijining artis kang paling laris ning India.[1] Saka model dheweké ngembangaké kariré dadi artis.[1] Film JISM dadi film kaping pisan kang diperanaké dening dheweké ning Bollywood.[1] Film kang dirilis nalika taun 2003, anggawe dheweké dadi artis anyaran.[1] Sawisé kuwi, dheweké main peran ning film kang judulé SAAYA nalika taun 2003 lan film romantis PAAP.[1] Film-film kasebut lumayan sukses ning pasaran.[1]

Nalika taun 2005, liwat film kang judulé WATER, jenengé ora namung kondhang ning India, ananging uga kondhang ning njoba India.[1] Ora namung kuwi, film kasebut uga bisa dadi nominasi ning kategori Best Foreign Language Film nalika ajang Oscar ke-79.[1]

Ora namung njegur ning donya akting lan model, manta pacangané aktris India Bipasha Basu kuwi uga laris dadi bintang iklan.[2][1] Amarga nyadar menawa dheweké bisa kapan wae bubar ning pagaweané saiki, dheweké kang kondhang dadi priya paling seksi versi E! News miwiti donya bisnis.[1] Salah sawijining pagawean anyaré yakuwi dadi produser film sarta mbuka bisnis fashion, karo ngetokaké produk gaweané dhewe, JA.[1]

Dheweké priya gagah kang anduweni otot.[2] Dheweké ora nyenengi tato, dheweké ngangep menawa tato kuwi ngerusak awaké lan ngelarani.[2] Abraham nentang terang-terangan kabeh aksi kang ana hubungané karo kang ngerusak awak, kayata anggawe tato ning awak.[2] Anggawe tato ning awak bisa anggawe efek liya ning awak, dheweké wegah menawa lara amarga tato.[2] Kanggo dheweké, awak kuwi aset kanggo kabeh manungsa kang kudu dijaga saapik-apiké.[2] Dheweké sering olahraga kanggo njaga awaké lan njaga awaké sacara intensif.[2] Dheweké uga jarang nekani acara-acara pesta.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l (id)berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
  2. ^ a b c d e f g h (id)berita John Abraham dipununduh tanggal 25 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Abraham&oldid=832204"