Johannes Camphuys

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johannes Camphuys
Johannes Camphuys
Tanggal lair: 18 Juli 1634
Papan lair: Batavia
Tanggal tilar donya: 18 Juli 1695

Johannes Kamphuis (Camphuys) (Haarlem, 18 Juli 1634 - Batavia, 18 Juli 1695), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 15. Dhèwèké maréntah antara taun 16841691.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Martinus Caesar
Ketua di Deshima
1671-1672
Diganti déning:
Martinus Caesar
Didhisiki déning:
Martinus Caesar
Ketua di Deshima
1673-1674
Diganti déning:
Martinus Caesar
Didhisiki déning:
Martinus Caesar
Ketua di Deshima
1675-1676
Diganti déning:
Dirck de Haas
Didhisiki déning:
Cornelis Speelman
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1684-1691
Diganti déning:
Willem van Outhoorn
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johannes_Camphuys&oldid=804606"