Johan Paul Graaf van Limburg Stirum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johan Paul Graaf van Limburg Stirum

Johan Paul Graaf van Limburg Stirum (Zwolle, 2 Februari 1873 - Den Haag, 17 April 1948) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké maréntah antara tanggal 21 Maret 1916 nganti 1921.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]