Joaquín Larrivey

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joaquín Larrivey
Joaquin-Larrivey.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Joaquín Oscar Larrivey
Tanggal lair 20 Agustus 1984 (umur 30)
Papan lair Gualeguay, Entre Ríos, Argentina
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki Cagliari
Nomer 9
Karir remaja
Huracán
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004–2007 Huracán 99 (36)
2007– Cagliari 63 (14)
2009 Vélez Sársfield (silihan) 16 (3)
2010–2011 Colón (silihan) 20 (4)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 21:53, 6 Agustus 2011 (UTC).
† Appearances (Goals).


Joaquín Oscar Larrivey (lair ing Gualeguay, Entre Ríos, 20 Agustus 1984; umur 30 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Argentina sing main kanggo klub Cagliari Calcio, lan biasa main ing posisi penyerang.[1]

Larrivey miwiti karir junioré ing klub Huracán salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Pindah ing klub Cagliari, yaiku klub sing sempet njilihaké panjenengané ing Vélez Sársfield[2] lan Colón.[3][4]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Il Cagliari dà i numeri", Cagliari Calcio, 10 August 2011. diaksès tanggal 25 August 2011. (Italian) 
  2. ^ "Arrivederci Larry!", Cagliari Calcio, 12 February 2009. diaksès tanggal 10 August 2010. (Italian) 
  3. ^ "Larrivey al Colòn", Cagliari Calcio, 5 August 2010. diaksès tanggal 10 August 2010. (Italian) 
  4. ^ "El Bati Larrivey ya es uno más", Club Atlético Colón, 8 August 2010. diaksès tanggal 10 August 2010. (Spanish) 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Joaquín_Larrivey&oldid=840432"