Jessica Iskandar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jessica Iskandar
Lair Jessica Iskandar
29 Januari 1988 (umur 26)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Pagawéyan aktris, penyanyi
Taun aktif 2005 - saiki

Jessica Iskandar (lair ing Jakarta, 29 Januari 1988; umur 26 taun) yaiku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. [1] Jessica Iskandar padatan diundang kanthi jeneng Chika.[1]

Karir[sunting | sunting sumber]

Jessika Iskandar miwiti kariré saka donyaning modhél.[1] Sadurungé dadi modhél, Jessica Iskandar sekolah ing sekolah modhél ing John Casablanca.[1] Sawisé njajal casting ing agency-agency, Jessica Iskandar banjur éntuk peran dadi tokoh Kara ing film Dealova nalika taun 2005.[1] Chika uga tau main ing film Malaysia kang judhulé Diva nalika taun (2007).[1] Saiki Jessica akéh main sinetron lan dadi bintang iklan.[1] Saliyané iku, Jessica uga dadi presenter ing acara-acara musik kayata Dahsyat kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta yaiku RCTI.[1] Ing acara iki, Jessica bareng karo Olga Syahputra lan Raffi Ahmad.[1] Saliyané iku Jessica uga tau main ing film Dealova.[1]

Nalika pindah agama ing Islam akéh fans Jessica kang protes.[2] Ananging Jessica nerangaké yén kluwargané ménéhi hak kang bebas kanggo Jessica kanggo ngugemi agama kang diyakini dadi kapitayané ing urip.[2] Jesica krasa rumangsa wis diwasa ananging durung ana salah sijiné agama kang diugemi kanthi temen.[2]


Pendhidhmbikan[sunting | sunting sumber]

Jessica kuliyah ing jurusan Desain Interior ing Universitas Trisakti kang manggon ing kutha Jakarta.[1]

Sinematografi[sunting | sunting sumber]

Film[sunting | sunting sumber]

Film kang dibintangi Jessica Iskandar.[1]

Sinetron[sunting | sunting sumber]

Sinetron kang dibintangi Jessica Iskandar.[1]

  • Kasmaran
  • Kanaya sebagai Kanaya
  • My Best Friend's sister sebagai Aurel

Album[sunting | sunting sumber]

  • Cerita Cinta (mini album, 2010)[1]


Chatetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 25 Juli 2011)
  2. ^ a b c (id)celebrity.okezone.com(dipunundhuh tanggal 25 Juli 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jessica_Iskandar&oldid=831309"