Jessheim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jessheim
—  Village  —
Jessheim is located in Norway
Jessheim
Location within Norway
Coordinates: 60°9′N 11°11′E / 60.15°N 11.183°E / 60.15; 11.183Koordinat: 60°9′N 11°11′E / 60.15°N 11.183°E / 60.15; 11.183
Country Norway
County Akershus
District Romerike
Municipality Ullensaker
Wewengkon
 • Total 7,52 km2 (290 sq mi)
Populasi (2012)
 • Total 17 319
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 2050

Jessheim punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jessheim&oldid=874577"