Jesse McCartney

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jesse McCartney

Jesse McCartney iku penyanyi lan aktor.[1] Kang (lair 9 April 1987; umur 27 taun).[1].Yaiku dadi salah sijiné penyanyi pop saka ylatah Amérika Sarékat kang dadi jawara Daytime Emmy yaiku aktor kang paling apik lam misuwur.Panjenengané teturunan saka Scott lan Ginger McCartney. Jesse McCartney lair ing Wwestchester, New York. Uga ndhuweni kapinteran ing bidang musik lan film wiwit taun 1998. McCartney sal mulané misuwuring taun 2000, yaiku dadi salah sijiné bagean saka Dream Street,Jesse McCartney banjur misuwur jalaran nyanyi ana ing salah sijiné televisi yaiku Summerland.

Musik[sunting | sunting sumber]

Film[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)("Olga Girls Magazine"Issue 36/II/5-15 Juli 2007. Hal.11)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jesse_McCartney&oldid=868270"