Jeruklegi, Cilacap

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jeruklegi
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Jeruklegi iku salah siji kecamatan ing kabupaten Cilacap, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Brebeg
  2. Cilibang
  3. Citepus
  4. Jambusari
  5. Jeruklegi Kulon
  6. Jeruklegi Wetan
  7. Karangkemiri
  8. Mendala
  9. Prapagan
  10. Sawangan
  11. Sumingkir
  12. Tritih Lor
  13. Tritih Wetan



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeruklegi,_Cilacap&oldid=805341"