Jeneng botani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
flower head of Bellis perennis

Jeneng botani iku jeneng èlmiah resmi miturut International Code of Botanical Nomenclature (ICBN) lan, yèn tetanduran kasebut minangka tanduran budidaya cultigen, tambahan kultivar lan/utawa klompok epithets kudu cocog karo International Code of Nomenclature for Cultivated Plants.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeneng_botani&oldid=821691"