Jedlina Zdrój

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jedlina Zdrój
POL Jedlina Zdrój COA.svg
Lambang Jedlina Zdrój
120px
Lokasi Jedlina Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jedlina Zdrój
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Jedlina Zdrój (Jerman Bad Charlottenbrunn) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jedlina_Zdrój&oldid=817924"