Jarocin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jarocin
POL Jarocin COA.svg
Lambang Jarocin
120px
Lokasi Jarocin
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Wielkopolskie
Jembar: 14,64 km²
Pedunung: 25 900 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jarocin
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Jarocin (Jerman Jarotschin) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 25 900 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jarocin&oldid=817818"