Jaranan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tembang iki lumrahe dinyanyeake bocah-bocah cilik sinambi nganggo jaran kepang.

Jaranan

jaranan-jaranan jarané jaran tèji
sing numpak ndara bèi
sing ngiring para mantri
jég jég nong..jég jég gung
prok prok turut lurung
gedebug krincing gedebug krincing
prok prok gedebug jedhèr
Karya : Ki Hadi Sukatno

Delengen Uga[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jaranan&oldid=805070"