Jangkar, Situbanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jangkar
Kabupaten
Kabupaten Situbandha
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Jangkar iku salah siji kecamatan ing kabupaten Situbandha, Jawa Wétan.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupatèn Situbanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jangkar,_Situbanda&oldid=840886"