Jainisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Jainisme iku sawijining agama sing asalé saka anak banawa Hindia. Agama iki salah sijining agama darma, saliyané agama Hindu lan Buddha.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jainisme&oldid=815275"